JohannesFoto

2011-07-28
16:49:48

Norge 2011


Nikon D90 + 18-105/5-5.6

2011-07-09
16:55:08

Hemma från underbara Thailand!
Ja har egentligen inget att skriva nu mer än att jag är glad för att emma har skrivit lite här :) Jag tänkte göra nåt inlägg men kom inte på vad jag skulle skriva ;)
Jag är trött, även fast jag sov ganska mycket på flyget!
Jag har MASSOR med bilder (över 2000) som jag ska välja ut några och framkalla och göra ett album, sen ska jag ju så klart lägga upp mycket bilder här!
Jag är inte brun, så förvänta er ingenting när ni träffar mig! Jag har flagat i ansiktet så jag ser cp ut x)

Jag kom till sverige i morse kl. 8:55, när ja kom hem packade jag up å fixade lite, nu i kväll ska jag lägga mig i soffan och titta på film! Det blir nog nån av Harry Potter-filmerna. Och just det, på tal om Harry Potter så ska jag gå på den på onsdag! Jag vill inte att det ska ta slut men jag är så himla taggad :D Den kan inte vara annat än AWSOME! :)

Jag slänger upp en bild som vi tog på pappas födelsedag :)

-Benne, pappa, Anna-Lena, Paulina, Koffe, Jag, Farmor, Elias-

Ha det bra!
-JohannesFoto

2011-07-01
17:50:16

jag suger på att gästblogga...
har vart i stugan några dagar nu (därav låg uppdatering). Aja tänkte slänga in ett litet inlägg, även fast jag är kass på detta, heheheheh! Det är mycket lättare att skriva om grejer i sin egna blogg, känns lite mysko att skriva så mycket om mig själv i nån annans blogg om ni förstår vad jag menar?
Aja igår var det torsdagkväll på stan så var där och träffade folk och lyssnade lite på Newkid och September. Nästa vecka kommer Danny.. Är väl inte världens största fan av han men går ändå (gillar inte September heller men går för att det är kul och man träffar alla man känner osv... social u know?).
Vad mer kan jag skriva? Jo juste, när jag var i stugan så var vi på stranden lite och för det första har jag fått AWESOME ränder efter biknin och för det andra så var det lite läskigt för det var typ nån som drunknade :o
Kommer typ en båt och en bild i världens fart mot ett ställe och sen lite senare kommer det en till bil med en båt på släpet mot samma ställe men så krånglade det lite så det tog lång tid och då hörde man att dom pratade om att nån höll på att drunkna och sen så körde dom iväg åt samma håll som dom kom ifrån så antagligen var det försent... grymt läskigt när det händer sånna här saker.. liksom att man är med om det, även fast jag inte var i närheten av det som hände (stranden är VÄLDIGT lång...).

Aja där fick ni lite grejs att läsa.... hehehe,har inte fått så mycket uppdatering av Johannes men får väl se om det kommer mer info snart ;) han kommer föresten hem på lördag nästa vecka, har vart i Thailand i 2 veckor nu, SÅ AVIS!

Ha det bäst, ciao!
http://fotoavemma.blogg.se