JohannesFoto

2011-06-25
16:49:10

Tjululuuuu
ASSÅ JAG SUGER PÅ ATT GÄSTBLOGGA! jag vet kass uppdatering, jag har ingenting att skriva om så det är inte bara dåligt här utan även på min blogg :oooo
Okej, igår var det midsommar, nån som hittade på nåt kul? jag tillbringade dagen med en grym kompis, vi gjorde lite missbildade midsommarkransar och nån misslyckad jordgubbstårta och det var allmänt pissväder här i Borås... men det var kul ändå! fast eftersom jag åker till min sommarstuga imorn eller övermorn och hon följer med så har vi bestämmt att vi ska göra om midsommar då, när det är fint väder o grejer!:)

Hoppas ni hade det bra så hörs vi, puss:*

2011-06-23
13:59:00

Tidsinställt!
Hejsan! Nu har jag varit i Thailand i en vecka! Jag hoppas att jag blivit riktigt brun och att Emma har skrivit något inlägg! Ha det bra!

2011-06-21
18:25:26

rubriiiiiik....
asså ööööh, har inget o skriva:o känner mig så snäll som lovat johannes att gästblogga på hans blogg och så blir det nästan aldrig av... men eftersom jag knappt uppdaterar min egna så är det väl rätt lungt ändå..
okej.. jag har inget o säga er egentligen men tänkte att jag kanske kunde dela med mig lite av några bilder jag tagit eftersom jag precis som johannes gillar att fota?:)
Fick även lite text om hur det ligger till i Thailand! Johannes farbror och hans tjej äger alltså en resturang i Thailand så dom har vart o ätit där lite, han har även visat som runt lite över allt, dom hade hyrt nån liten buss att åka runt i. När han skrev det var det lite dåligt väder men värmen var tydligen riktigt härlig (avis på vääärmeeen). Han säger att flygresan gick väldigt bra, men han sov ingenting... Det kan inte vart så bra, haha det tar väl jättelång tid att åka till Thailand liksom?
haha han har tagit drygt 150 bilder redan, eller när han skrev det vilket var i förrgår, finns säkert jättemånga fler nu!
Hoppas han har det bra där och att alla ni andra har det bra här hemma, KRAM!:)

2011-06-17
17:24:24

Gästblogg!
Tjena tjena, hehe nej men Emma här! Kommer gästblogga här tills Johannes kommer hem. Han ska vara till Thailand i tre veckor och jag tror väl att han är på väg till Landvetter nu för att åka. LYLLOS HAN!
Men iallafall, har inget speciellt att skriva just nu men så ni vet liksom;)

Vill ni besöka min blogg hittar ni den här!

Ha det bra, ciao!
(känner mig lite busig så skapar en ny kategori för mina gästbloggar, hihihihihi)